Thursday, December 18, 2008

Urban legends...

Alla har nån hört nån form av urban legend, vandringssägen eller nån annan sjuk historia som kanske eller kanske inte är sann. Det jag nu ska berätta hände en kille som en kompis flickvän vet vem det är. Japp ni hörde rätt, ganska avlägset men fortfarande sägs det att denna historia är sann. Den här killen hade varit ute på nån form av fn-tjänst och var nu hemma och ute och firade med diverse vänner. Det handlade om middag i goda vänners sällskap och det dracks öl och drinkar. Därefter fortsatte man festligheterna ute på en nattklubb, varvid den här killen träffar en donna.

Han lägger in några stötar bjuder henne på drinkar och har turen att få följa med henne hem. Väl hemma hos henne säger hon att hon ska gå in på toaletten och göra sig iordning, och ber honom göra sig "hemmastadd". Han har nu fattat att han kommer få ligga så han sliter av sig kläderna och hoppar upp i hennes säng! Anledningen till att jag säger hoppar upp är för att hennes säng låg belägen en meter upp.

Iaf medans han ligger och väntar känner han en konstig känsla i magen, det är nu det ska tillägas att våran hjälte lider av nån form av stressmage. Antagligen från sina tider ute i tjänst. Han får oerhörda kramper och tillslut händer olyckan, i tron om att han har en fis på gång som han ska släppa för att lugna magen, skiter han helt sonika ner hela hennes säng. Paniken är ett faktum och i samma stund kommer tjejen ut från badrummet. I stridens hetta rafsar han ihop alla sängkläder och hoppar ner fårn sängen rakt på den här tjejens chihahua och mosar den totalt.

Så hon kommer ut från badrummet,ser en kille med nerbajsade lakan och hennes döda hund. Själjvklart tror hon att det står ett psycho framför henne och kalabaliken är ett faktum. Killen får därefter sitta i en rättegång och förklara sig.
Det måste nog varit det jobbigaste jag nånsin hört talas om, sant eller falskt?

Jag funderar starkt på att försöka para ihop hertiginann och Testiklas. Bra eller anus?

Ha en trevlig en... Dane

No comments: