Thursday, December 18, 2008

Silbersky vs Testiklas 1-0

Nu är Silbersky att gå till överdrift. En gravt handikappad hade utmanövrerat mig idag. Jag tror han insåg det faktum att jag har svårt att minnas vad jag åt till frukost idag....


Det här får mig däremot att minnas en rolig anekdot. En av mina bästa vänner (Mr X) var på hockeymatch någonstans i Sverige. Han söp ner sig som fan och åkte hem till Uppsala igen. Väl i Uppsala gick han direkt till Red Room där Johan stod i baren. Då Johan ska stänga märker han att Mr X är borta. Han slutsats är att han troligtvis drog hem någon av de två tjejer han satt och skrek orimliga saker till i baren.

Precis när han ska lämna Red Room ser Johan hur Mr X kommer ringlandes ute på gatan. Han är så full att han knappt kan stå och i handen har han en jacka som inte tillhör honom. På grund av sitt tillstånd kan han inte formulera meningar eller korrekta ord. Det enda han säger är " Jockport", något som syftar på märket på jackan han nyss snott.

Mr X vaknar upp dagen efter och minns ingenting. I hans säng ligger en jacka innehållande ett busskort och några nycklar. Mr X inser att detta inte kan vara bra så han går genast ner till polisen för att lämna in den där han påstår att han hittat den. De frågar honom om han vill lämna namn för potentiell hittelön. Han avböjder givetvis detta.

1 månad senare är han kallad till förhör av polisen, med hjälp av kortköp har de lyckats binda honom till brottet. Där förklarar han situationen och de som leder förhöret finner empati och säger att " det är sånt som händer" och " vi ska se till så att åtalet läggs ner, du lämnade ju ändå in jackan".
Värt att tilläggas är att han snodde den på Etage som för dagen hade fri garderob. Alla hängde alltså in sin jacka på egen risk, vilket verkligen inte gör det hela till ett trauma i form av pistolhot eller liknande.

Problemet är bara att tjejen vars jacka blev snodd vill se Mr X brinna i helvetet för detta. Hon känner sig kränkt och våldtagen och vågar i princip inte lämna sin lägenhet.

Innan rättegången går Mr X gamla klassföreståndare förbi. På skolan han undervisar tar de varje år med niorna på en rättegång, i detta fall var det givetvis Mr X de skulle på.

Så Mr X får alltså sitta i rättsalen, beskriva hur mycket han druckit och därför inte minns någonting varpå han snott en jacka framför sin förra mentor och en hel niondeklass.

Kalaset kostade Mr X 8.000, en summa som gör historien ännu roligare men inte på något sätt kan appliceras på "brottet" han nyss utfört....

Med vänlig hälsning Testiklas

1 comment:

Anonymous said...

Bästa inlägget hittils!
Fy fan, osar klass...